Popis

S našimi nafukovacie lode, nárazníky, môžete stráže pred poškodením vaše morské!hrajú očká pre jednoduchú inštaláciu, trvanlivého materiálu, ktorý udržuje dlhodobé užívanie, a rebrovaný dizajn pre účinné tlmiace.Užite si bezproblémovú inštaláciu, zatiaľ čo šetrí čas.

Špecifikácia:

Názov: Oceán Loď Nárazníka

Farba: Čierna

Materiál: PVC

Veľkosť: (cca.) 4.5*16 palcov/11.43*40.64 cm

Balenie Zoznam:

1set * Oceán Loď Nárazníka (12pcs celkovo)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nárazu-odolné Riešenie: Na Oceán Loď Nárazníka poskytuje ochranu pre lode a doky s dobrým odpruženie účinok, ktorý zabraňuje poškodenie spôsobené kolízie.

2.Jednoduché Použitie: Zavesiť naše Oceán Loď Nárazníka bez námahy na vašu loď s nafukovacie rebrované telo a pletiva, ktoré bezproblémovo integrovať s lodnej konštrukcie.Ľahko použiť horizontálne alebo vertikálne, čo vám dáva pokoj počas plavby.

3.Opakovane Materiál: Vyrobené z opakovane použiteľných materiálu pre extra ochranu, tento oceán loď nárazník má rebrovaný všetkých strán a UV odolný PVC vydržať drsné podmienky a použitie na dlhú dobu.

4.Prísť do Široké Použitie: Či máte loď, jet ski, pontónu, môžete použiť tento oceán loď nárazník chrániť svoje plavidlo z škrabance a preliačiny.Každý nárazník je 16 cm dlhé a 4.5 cm v priemere, takže je vhodný pre člny 10 až 20 metrov dĺžka.

5.Ľahko Inštalovať: Oceán Loď Nárazník je duálny otvor dizajn umožňuje bezproblémové vertikálne alebo horizontálne závesy.Jeho jednoduché inflácie funkciu, pomocou dodaného ihly a nafukovacím, zabezpečuje úspora času inštalácie a pohodlie.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5