Popis

Toto pole prázdne Vianočné poškriabaniu-off karty sa môže pochváliť starostlivo navrhnutý tak, roztomilé Vianoce prvky ideálny pre dovolenku správy a prekvapenia.Skvelé pre skupinové aktivity, rodinné oslavy a Vianočné večierky, high-kvalitný materiál je vhodný pre všetky vekové kategórie.Nechajte svoju kreativitu voľné s DIY správy bez obáv o rozmazaniu atramentu!

Špecifikácia:

Materiál: kartón

veľkosť:

Kartu: (cca.)9*5,4 cm/3.54*2.13 palcov

Membrána: (cca.)12.2*6,6 cm/4.8*2,6"

Jeden kus: (cca.)6*2 cm/2.36*0.79 palcov

Váha: cca 30g

Štýl: Vianočné prekvapenie s darčekmi a dodávky/Vianočné girl/Veselé Vianoce

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farba sa môže mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vo veľkosti.

Balenie:

Vianočné stieracie karty*1

filmy*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostné Twist pre Gifting: Každá karta je obojstranná a starostlivo navrhnuté s roztomilé Vianoce prvky, ako perník, Vianočný stromček, Santa Claus, škaredé sveter a viac.Môžete stieracie strieborný povlak odhaliť neviditeľné správy a prekvapte svojich blízkych.

2.Prekvapenie Poškriabaniu-Off: Umožňuje písať DIY dovolenku, alebo Vianoce správy, ako aj prekvapení, na stieracie karty.Každá karta má prázdny priestor pre vyjadriť vašu kreativitu a šíriť lásku.

3.Rozsah použitia: Inšpirovať úsmevy na každú príležitosť, od rodiny reunions na Vianoce strany.Menovky na darčeky pre deti, vernostné karty, pre učiteľov, alebo sendvič poznámky: tieto multi-funkčné karty dostali vás vzťahuje.Pero správy, kryt s poškriabaniu-nálepka, a a zábava sa môže začať.

4.Vysoko-kvalitný Materiál: Náš Vianočný poškriabaniu-off karty sú perfektným doplnkom k vašej oslavy.Vytlačené v jasných farbách, navrhnuté tak, aby upútajú pozornosť, a sú vyrobené z vysoko kvalitnej karty, tieto jedinečné karty ponúkajú prekvapení, že bude vaše oslavy viac vzrušujúce.

5.Ideálny pre Všetky Vekové kategórie: Užite si hodiny zábavy počas prázdnin s týmito Vianočné stieracie karty, ktoré sú ideálne pre každého.Organizovať slávnostné Vianočné hry, činnosti, a strany, plnené smiechu a prekvapení pomocou týchto kariet, ako svoju dovolenku stranou dodávky.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5