Popis

Odrážky:

1.Nádherné Dekorácie: Náš Vianočný Nutcrackers Ornament je perfektný spôsob, ako zvýšiť vaše slávnostné dekor s jeho skvelý dizajn a živé farby.To dodáva dotyk kúzlo na ktorejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti, takže je pekná výzdoba, ktorá prináša radosť a fandiť na prázdnin.

2.Široké Uplatnenie Rozsah: Rozširuje svoju dovolenku dekorácie kolekcia s naše Vianoce Nutcrackers Ornament je fantastický nápad.Tieto dekoračné kusy môžu byť použité na police, kuchynské pracovné dosky, alebo tabuliek a sú univerzálne dosť, aby duch Vianoc do vášho domova.

3.Dlho Slúži Život: Vyrobené z odolného materiálu, naše Vianoce baletu luskáčik ozdoby sú ručne maľované, čo im dáva jasnú a nádherný vzhľad.Krásne a odolná konštrukcia dreva robí unikátny doplnok do vašej dovolenky dekor.

4.Ľahko Pracovať s: Pridať dotyk klasický štýl do vašej dovolenky dekor s týmito Vianočné baletu luskáčik ozdoby.Tieto nádherne navrhnuté ozdoby bez námahy dopĺňať akýkoľvek motív, jednoduché použitie.

5.Slávnostné Dekorácie: Tieto Vianoce nutcrackers ozdoby sú krásne navrhnuté s cieľom vytvoriť Vianočnú atmosféru vo vašom dome, ktorý ste si chcú zdobiť rok čo rok.Oni budú pridať dotyk šarmu a elegancie do vašej dovolenky oslavu.

Popis:

Smrekových vašu dovolenku dekor s naše Drevené baletu luskáčik Údaje.Tieto pekné dekorácie prísť do široké použitie a sú vyrobené z opakovane použiteľných materiálov.Dopĺňajú všetky Vianočné dekorácie tému, vytvára festival atmosféru.Pridajte tieto baletu luskáčik Údaje do svojej zbierky v tejto sezóne.

Špecifikácia:

1.Názov: Vianoce Nutcrackers Ornament

2.Veľkosť: (cca.)18 cm/7.09 palcov

3.Materiál: drevo

Balenie Zoznam:

1* Vianočné Nutcrackers Ornament

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5