Popis

Chrániť pred škodlivými vdychovanie prachu počas vonkajších aktivít s našimi koži-priateľský, ľahký polyester bicykli bočný kryt.S vynikajúcou úsek a pružnosť, to môže splniť rôzne osobnosti a zodpovedajúce potrebám.Skvelé pre aktivity ako beh, cyklistika, rybolov, a cvičení.

Špecifikácia:

Názov: Zimná Pokrýva Tvár

Farba: čierna/šedá

Veľkosť produktu: (cca.)30*52 cm/11.81*20.47 palcov

Balenie zoznam:

Zimné Tvár Pokrývajú*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečný Materiál: Naše plný bočný kryt sa môže pochváliť vynikajúce dodáva pocit priedušnosti a teplo, a to vďaka jedinečnej kombinácii ice hodvábneho materiálu a priateľské k pokožke ľahký polyester.Ideálny spoločník pre extrémne chladné, poskytuje bezkonkurenčnú studenej odolný pri zachovaní vám útulné a suché.

2.Ideálne Bezpečnosť: Naše plný bočný kryt poskytuje revolučný ochrany s jeho inovatívny dizajn, ktorý skutočne vzťahuje na váš nos a ústa.To zabraňuje prachu vdýchnutí a poskytuje ďalšiu ochranu, pričom vystupuje ako ideálny vetru chladné počasie pokrývky hlavy.Ideálne pre všetky outdoorové aktivity, s nekompromisnej bezpečnosti.

3.Sily Nositeľné: Tento full face kryt môže byť nosené ľahko bez nepohodlie alebo stuffiness.Má vynikajúcu úsek a pružnosť, aby sa zmestili vaše tváre a priliehavo

4.Sofistikovaný Dizajn: uistite sa, že ste skvelý vzhľad pre každú príležitosť s týmto plnú tvár kryt, ktorý má štýlový dizajn pre splnenie rôznych osobností a zodpovedajúce potrebám.Tento výrobok kombinuje bezpečnosť a štýl v kompaktný a pohodlný spôsob.

5.Rozsah použitia: Štít sami s dôverou v priebehu akékoľvek outdoorové aktivity, bude sa pracovať samostatne, alebo na lyžovanie s kamarátmi.Tento full face kryt vyniká v rybolov, beh, cyklistika a cvičenia, a je ideálny pre všetky platné scény.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5