Popis

Pridať dotyk prírody do vášho domova s našimi Vtákov na Pobočke Kovové Strom Čl.Remeselnícky s odolné kovové, tento krásny kus funkcie kovu vták siluetu na realistické pobočky dizajn.Chvost pobočky sú navrhnuté tak, aby boli ostré a dva rôzne tvary sú k dispozícii.Je to ideálny darček pre akúkoľvek príležitosť!

Špecifikácie:

Názov: Vták na Pobočke Kovové Strom Umenie

Váha: cca 71g

Veľkosť: (cca.)29.5*20*0.1 cm/11.61*7.87*0.04 palcov

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie

Balenie Zoznam:

1*Kovové Vtáka na Strome Pobočky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zdobiť Vašu Záhradu: Si všimol, s týmto Vtákov na Pobočke Kovové Strom Umenie, prilákať pozornosť ľudí na vašej záhrade s zábava dekorácie.Pridať náladové dotyk s trvanlivé, odolné proti poveternostným vplyvom kovov vták siluetou, ktorá je jednoduchá inštalácia.Oživte svoj vonkajší priestor na život!

2.Odolné Rámec: Skúsenosti nadčasovej elegancie tento vták na pobočke kovové strom čl.Jeho odolná rámec vyrobené z vysoko kvalitnej železnej zaručuje dlhodobé používanie bez praskania alebo hrdzaveniu, takže je investíciou do štýl a sofistikovanosť.

3.Jednoduchá Inštalácia: Žiadne nástroje, alebo nechty potrebné, stačí vložiť chvost pobočiek na každý strom, plot, múr, atď.Vetvy sú navrhnuté tak, aby sa ukázal pre jednoduché vkladanie a bezpečné pripevnenie.

4.Rôzne Možnosti: S dvoma jedinečného vtáka na pobočke kovové strom art tvary vyberať, vytvoriť vašej záhrady oázu a zdobia ju s rôznymi mix a zápasy.Zažite krásu a pokoj prírody vo vašom vlastnom dvore.

5.Ideálne Darčeky: Pre tých, ktorí radi záhradnícke a zvierat, a to ručne vyrábané kovové strom umenia predstavovať očarujúce vtákov na pobočku dizajn je skvelý spôsob, ako pridať dotyk elegancie ich vonkajší priestor.Ideálne ako unikátne a zábavné dekorácie, to je pre 1-z-za-druhu darček pre priateľov a rodinu.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5