Popis

O tejto položky

🎅 Pohodlné a Trvanlivé: Tento svetelné Vianočné hat set je vyrobený z vysoko-kvalitného zamatu textílie, ktoré je mäkké a trvanlivé.Klobúk je vybavený farebné LED svetlá, ktoré môže rýchlo blikať, pomaly blikať, alebo zostať na neustále, tri svetelné módy, ktoré môžete ľahko prepínať pomocou tlačidla.Ide v oboch detí a dospelých veľkosti, aby vyhovovali vašim potrebám.Okrem toho prichádza s farebné žiarovky náhrdelník vytvoriť ešte viac atmosfére.

🎅 Vhodné pre Rôzne Nastavenia: Tento svetelné Vianočné hat je ideálny pre rôzne Vianočné večierky a rodinné oslavy.Môžete ich nosiť počas Vianoc, alebo na oslavy a iné slávnostné udalosti na zvýšenie sviatočnú atmosféru.

🎅 Vytvoriť Slávnostný Efekt: Tento svetelné Vianočné hat nastaviť bude pridať dotyk vkus na váš Vianočný večierok oblečenie.So svetlami, ktoré blikajú rôznymi rýchlosťami, vytvára rôzne efekty, takže môžete vystúpiť na stretnutie.To nie je len priťahuje pozornosť, ale aj vám umožní zdieľať radosť z Vianoc s rodinou a priateľmi.

🎁 Package : Jeden súbor Vianočné čiapky.

❤ , Aby vaše Vianoce ešte viac radosti, odporúčame nákup dosť sady pre vás a vašu rodinu a priateľov nosiť spolu.Zabezpečiť, aby každý mohol zúčastniť ducha dovolenku a zdieľať šťastie Vianoc.

O Zásielke

1. Ak sa rozhodnete loď z Číny, sme loď, ktorú www.demax-drevodomy.sk Štandardná Doprava; ak sa rozhodnete loď z zámorské sklady, budeme loď miestne logistiky dodanie.

2. Vaša objednávka je zvyčajne expedovaný do 24-48h, prosím, láskavo byť trpezlivý a počkať.

O Službe

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.A my vám odpoveď do 24 hodín s výnimkou víkendov.

2. V prípade akýchkoľvek problémov sa k vám príde, prosím, nebojte sa.Môžete sa na nás obrátiť prvý.Sľubujeme, že sa budeme snažiť všetko pre to, aby vám pomohol.

3. Venujte prosím pozornosť časový rozdiel medzi nami.Pracujeme v Číne.

O Spätnú Väzbu

➢ Potvrdenie, bude vysoko ocenil po prijatí položky.Po obdržaní produktu, dúfam, že by ste mohli nechať nás pozitívnu spätnú väzbu(4 alebo 5 hviezdičiek). -PRED odchodom negatívnu spätnú väzbu.PROSÍM, kontaktujte nás na prvom mieste, a my vám môžu pomôcť vyriešiť problém.

➢ Snažíme sa robiť lepšie, a aby ste sa cítili spokojní!

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5