Popis

Jar Vákuové Fóliou Set Kit Pre Murár Pohárov, Môže Viečka, Na Konzervovanie Pohárov Vákuové Tesnenie Stroj Kit

Inovovaný vysokovýkonný motor s silný sací výkon - riešiť problém nedostatočnej sací výkon pre veľké uzávery fliaš.Naše vreckový vysávač náterové hmoty vytvorí vákuum, prostredie, ktoré okamžite tesnenia chuť, výživové hodnoty a sviežosť.

Dlhodobé Potravín Preserver - Použitie s dôverou, náš jar ručný vysávač fólií je vyrobené z non-jedovaté potraviny-stupeň materiálu a môžete ho použiť na extrakciu vzduchu z vášho murár pohárov.Naše elektrické vákuové fóliou pre murár pohárov môže zabraňujú rastu baktérií, predchádzanie vlhkosti z ovplyvňujúce potravín v jar, predĺženie čerstvosti potravín a znížiť množstvo odpadu.

Automatické Konzervovanie Vákuové Fóliou pre Murár Pohárov, Free Your Hands - elektrický vysávač fóliou je jednoduché a nevyžaduje žiadne manuálne stlačením; miesto keramickej nádoby vákuové fóliou v centre mesta a stlačte ho zatlačte proti jar veko.Stačí stlačiť tlačidlo a čakať 20+ sekúnd, šetrenie času pre zaneprázdnených domáci kuchári.

Prenosné Dobíjacie Vákuové Čerpadlo - na Rozdiel od tradičných vákuové čerpadlá, ktoré prichádzajú s káble a rúrky, tento kompaktný nabíjateľná hermeticky uzavretých plechovka je bezdrôtový a prenosný, takže je Ideálny spoločník na cesty, kempovanie a piknik.

Materiál: ABS+PCB

farba: Čierna

Obsah Balenia:

1 x Hosť

1 x USB dátový kábel

6 x Podporu tesniace uzávery (3 veľké a 3 médium)

1 x otvárač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5