Popis

Plávať boja na otvorenej vode pohodlné a bezpečné pre plavcov a triatlonistov.Tento boja môže byť rýchlo a ľahko defláciu a zložené do kompaktnej veľkosti.Poskytuje otvorenej vode viditeľnosť a plávajúcich v prípade naliehavých .Ľahký a ľahko prenosný, možno ho použiť pre plávanie, jazda na kajaku, šnorchlovanie a viac.

Špecifikácia:

Nafukovacie veľkosť: 45*28 cm/17.72*11.02 palcov

Približná hmotnosť: 215 g

MaterialPVC

Produkt vztlak o: 20KG

balenie zoznam:

Plávať Boja Plávať x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nastaviteľné a pohodlné : Táto plávať boja na otvorenej vode má odnímateľný a nastaviteľný pás, ktorý sa zmestí váš pás veľkosti.To má tiež jeden air-bag dizajn s ľahko nafúknuť vzduchové trysky.Môžete nafúknuť a defláciu boja ľahko a rýchlo, pre vaše pohodlie.

2.Pribrala a trvanlivého PVC: Táto plávať boja používa kvalitný materiál, ktorý je silný a punkcia odolná.To vám pomôže zostať viditeľná, a vznášať sa vo voľnej vode, takže sa môžete kúpať sa pokoj.

3.Kompaktný a Jasné : Táto plávať boja sa ľahko nafúknuť a defláciu, takže je vhodné na prepravu a obchod.To vám tiež pomôže byť viac viditeľné vo voľnej vode, ako to vytvára kontrast s prirodzené vodné farby.Týmto spôsobom, môžete sa vyhnúť kolíziám s člny a ostatné plavidlá, a zabrániť útokom z morských predátorov.

4.Lepšiu viditeľnosť a plávajúcich: Plávať boja na otvorenej vode môže byť nahustené a defláciu rýchlo, takže je vhodné na skladovanie a prepravu.To vám pomôže zostať nad vodou a je viditeľný v otvorenej vody, zvýšenie dôvery vo vode.

5.Ideálne pre vodné dobrodružstvo: Táto plávať boja je ideálny na otvorenej vode plavcov, triatlonistov, kajakári a snorkelers, ktorí milujú vodné dobrodružstvo.Môžete ju použiť pre rybolov, vodné parky, self-vodičský turistiku, rafting, plávanie, turistika, horolezectvo, camping, more, surfovanie a potápanie.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5