Popis

Zips uzavretie

Obsah balenia: spolu 6 kusov čistá farba make-up tašky v balíku, umývateľný.dostatočné množstvo pre vás na uloženie rôznych predmetov v každodennom živote, môžete zmeniť a umyť ich často, alebo ich zdieľať s priateľmi alebo rodinou.

Materiál: rekonštruované plátno kozmetická taška má podšívka vo vnútri, a obkladový materiál je TC handričkou ,povrch Vyrobený zo 14 OZ 100% Bavlna Plátno s Bavlnou Strapec s Nylon kovový zips odolné, ľahké,mäkké a zabrániť trhaniu, umývateľný a dlhou životnosťou.Remienok na ruku je ľahké prenášanie alebo uskladnenie.

Prázdne dizajn pre DIY: na oboch stranách sú prázdne, ktorý umožňuje DIY Farbu a Vzor.Môžete písať, kresliť, tlačiť, maľovanie, zdobenie,žehlička na vinyle prenos, prenos tepla, alebo vyšívané na plátne tašky, prispôsobiť im darčeky.

Viacúčelový tašky: môže to byť čokoľvek, čo chcete, aby bolo vaše denné make-up kit, môže uplatniť tašky, ceruzky, mince kabelku, mobil prípade, darčekové tašky, cestovné organizátor, štýlový dizajn, ceruzky taška, atď.

Farba: Béžová

Materiál: plátno

Obsah Balenia:

6 x Tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5