Popis

Efektívne anti-sklzu a sú vyrobené s ručným rezaním pre presné fit, je veľmi ľahko nainštalovať a robí vynikajúci mužov darček.

Špecifikácie:

Materiál: guma

Názov: Motocykel Radenie Pákou Kryt

Farba: čierna, červená

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farba sa môže mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vo veľkosti.

Balenie Zoznam:

1*Motocykel Radiacej Páky Cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Radenie: Náš Motocykel Radenie Páky, Kryt je anti-slip pásy a vysoko kvalitné gumené materiály sú ideálne pre zníženie dolnej nosenie, zabezpečiť pohodlné a stabilné uchopenie počas vašej jazdy.Upgrade vaše jazdecké skúsenosti s našimi odolné radenie páky, kryt.

2.Ručné Rezanie Dizajn: S ručným rezaním, náš Motocykel Radenie Páky, Kryt môže byť prispôsobené na požadovanú dĺžku, čo to naozaj user-friendly a schopní splniť svoje jedinečné potreby.

3.Univerzálne Uchytenie: Chrániť váš motocykel je radenie pákou pred nečistotami a poškodením s týmto praktické a bezpečné použitie krytu.Jeho univerzálne uchytenie je vhodné pre väčšinu motocyklov, zatiaľ čo matné povrchy znižuje spodnej nosenie a dodáva štýlový nádych.

4.Jednoduchá Inštalácia: S žiadne ďalšie nástroje potrebné, tento Motocykel Radenie Páky, Kryt je jednoduché na inštaláciu v priebehu niekoľkých minút.Len sklzu ho a chrániť vaše zariadenia, radiaca páka pred nečistotami a poškodením, zatiaľ čo zlepšenie vášho bicykli vzhľad.

5.Dobrý Darčeky pre Chlapec: Udržať topánky v bezpečí pred prachom a poškriabaním s týmto štýlovým radenie páky, kryt.Vynikajúci darček voľbou pre každý muž, ktorý má biť otvorenej ceste.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5