Popis

Predvolená veľkosť:

* 100 cm * 18 cm * 6 kusov, 100 cm * 18 cm * 13 ks; * Vážený zákazník, prosím zmerajte veľkosť schodoch pred nákupom, aby sa zabezpečilo, že položky, ktoré chcete, aby sa zmestili vaše schody

Funkcia a účel:

1. Aplikácia miesta: dekorácie a výzdoba hotelov, obchodov, rodinné po schodoch. 2. Nálepka je odnímateľná: jednoduchá inštalácia a odstránenie, a nenechá rezíduí alebo poškodenia akéhokoľvek povrchu. 3. Samolepky možno ľahko zdobené a strih: splniť vaše individuálne požiadavky. 4. Nálepky sú vhodné pre mnohých príležitostiach: vhodný pre všetky čistý, suchý a hladký povrch. 5. Vysoká kvalita: anti-mold, mesiac-dôkaz anti-bakteriálne, anti-zablokovať, vlhkosti-dôkaz, anti-statické, skrášliť dekorácie

Zľava popis:

Ak ste si zakúpili viac ako 3 položky (rovnaký štýl), poskytneme vám zľavu 5%.Pri objednávke, www.demax-drevodomy.sk, automaticky sa zmení cenu.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Produkt displej

Dúfam, že sa pochopiť:

1. Všetky výrobky sú merané ručne, je potrebné pochopiť, že tolerancia 1-3 cm je povolené, 2. Vzhľadom na rozdiel zväčšovanie obrazovky a streľbe svetla, niektoré chromatické aberration môže nedá vyhnúť.Skontrolujte, aký produkt farby.

Doprava

Rýchla a bezpečná doprava je veľmi dôležité.Preto využívame www.demax-drevodomy.sk Štandardná Doprava alebo www.demax-drevodomy.sk Šetrič Doprava, ktorá je garantovaná www.demax-drevodomy.sk. 1. Nebudeme používať ekonomické poštovné na lodi všetky objednávky.Takže naša cena je o niečo drahšie ako v iných predajcov.Ale myslíme si, že to stojí za to. 2. Pošleme všetky objednávky do 48 hodín, zvyčajne.Ale niekedy to trvá viac dní, pretože na sklade.Ale všetky z nich budú zaslané do 5 dní.

Suitalble Povrchu

1. Hladké maľovanie na stenu 2. Hladký drevený povrch 3. Hladký kovový povrch 4. Hladké, keramické dlaždice povrch, ect Tip: prosím, čisté pozície, ktoré chcete držať, a prilepte nálepku na to.Len kôra a držať, ak urobíte chybu, môžete olúpeme ho a nalepiť znova.Horúci vzduch z vlasov vám pomôže odstrániť zo steny jednoduchšie.Ak máte akékoľvek questio počas inštalácie, prosím, kontaktujte nás o pomoc.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5