Popis

Nový 12 Ks Skriňa Dvere Prepínač Kabinetu Lampa Spínač Zásuvky Otvorená, Zatvorte Dvere Platné Pre 12V 24V 110V Biela

Kabinet lampa prepínač je ideálny pre osvetlenie, signalizáciu a iné zariadenia skrine, skrine, víno, skrine, knižnice, spisové skrine, nástenné a iné dvere skrine.

Pracovný princíp: otvoriť dvere,contactthe úst automaticky obnoviť, prepínač power,svetlá, zavrieť dvere,contactthe úst sa pohybovať v, vypnúť, light off.Skriňa doorcontactswitch môže efektívne zlepšiť inštalácia rýchla a estetiku po inštalácií v dôsledku inštalácie flexibilitu.

[Product Name]:Skriňa Lampa Prepínač, Otvoriť dvere, otvorte prepínač, a light it up; zatvorte dvere, zatvorte prepínač, a vypnúť.

[Menovitý výkon]: 1A/250V

[Použiť Škálu]: môže pracovať pre AC napájanie alebo DC Napájané Svietidlo LED Zariadenia,Elektrické Dvere, Prepínač pre špajzu svetlo.

[Produktu Materiál]: shell materiál z kabinetu lampa prepínanie je vyrobené z vysoko kvalitného PC.Je šetrné k životnému prostrediu, opotrebovaniu, korózii-dôkaz, odolné proti korózii, samozhášacia, trvanlivé.

Názov Výrobku:Skriňa Lampa Prepínač

Prostredie Teplota:-40 až + 85 Stupňov Celzia.

Maximálny prúd: 1A

Maximálne napätie: 250V

Kábel otvor priemer: 2,5 mm

Montáž Typ:Wall Mount

Prevádzkové Napätie:24 V

Farba: biela

Materiál: PC

Veľkosť: 33x23x10mm

Obsah Balenia:

12 * Prepínač

24 * Skrutky

24 * Plalstic Čiapky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5