Popis

Golf Ball Bag Puzdro, Golf, Mini Puzdro Organizátor Taška Kabelku Portable Multi-funkčné Prípade Protector & Organizátor, Skladovanie Sloty

Odrážky: 1.Odolný Materiál: Zabezpečte, aby vaše golfové príslušenstvo sú chránené pred poškodením s týmto robustné puzdro, remeselnícky s tvrdý a trvanlivý PU kože a materiálov.Jeho lesklý, farba nebude slabnúť, a to nebude poškriabaniu ľahko, takže je vynikajúcou voľbou pre akékoľvek golfista, ktorí hľadajú spoľahlivé zariadenie ochranu.

2.Multi-Utility Dizajn: Pozdvihnúť svoj golfový výstroj organizácie s našimi hnedé golf puzdro predstavovať jednoduchý, ale všestranný dizajn.Dekoratívne vonkajšie skrýva priestranný úložný funkciou, dostupné v každom tvar a štýl, zabezpečenie top-of-the-line vnútorné kvality.

3.Ľahko sa prenáša : Predstavovať ľahký a prenosný dizajn, naše golfové puzdro je ideálny pre prepravu všetky vaše potreby, zatiaľ čo von na ihrisko, čo vám umožní zamerať sa na váš swing a zlepšiť vašu hru.

4.Kreatívne Darčeky: Zachovať vaše golfové dodávky organizovanej a dosah s týmto odolné a priestranné golf puzdro, navrhnuté držať golf tees, lopty, rukavice a ďalšie doplnky v takom mieste, zatiaľ čo na ihrisku.

5.Rozsiahle Použitie: Lopta Skladovanie: Uchovávajte vaše golfové loptičky viac organizované s našimi high-capacity golf puzdro.s veľkým loptu držiteľ, je ideálny pre mini-aplikácie a ďalšie položky, príliš!

PU kožené golfové darček prípade skladovania funkcia je ideálny pre váš golfový nadšenec PRIATEĽMI.Kompaktný dizajn uľahčuje prenášanie loptičky a ostatné príslušenstvo, samozrejme.Poskytnúť ideálne golf darček bez zavedenia stresu.

Špecifikácia:

Názov: Golf Puzdro

Produkt materiál: PU

Veľkosť produktu: o 22.5*16.7*5.5 cm/8.85*6.57*2.16 v

Hmotnosť výrobku: cca 190 g

Produkt farba: hnedá

Balenie zoznam:

1*Golf Puzdro

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5