Popis

Upgrade vášho dirt bike s našimi erózie-odolný výfukového potrubia!Naše univerzálnej veľkosti potrubia je ideálny pre štvorkolky a dodáva štýlový vzhľad na svoju jazdu.Praktická sada pre všetky nečistoty cyklistických nadšencov.

Špecifikácie:

Názov: motocykel výfukového potrubia

Povrchová úprava: Leštené a lakované

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: čierna

Priemer: (cca.)38 mm/1,5 palcov na 51mm/2.01 palcov

Vnútorný Priemer: cca 51mm / 2"

Dĺžka: cca 310 mm(12.2")

Balenie Zoznam:

motocykel výfukového potrubia*1pc

38 mm/1,5 palcov Adaptér*1pc

Montážne Príslušenstvo*1pc

Poznámka:

1. To je univerzálna M šál pre dirt bicykle, cestné motocykle, skútre, Atv, štvorkolky a iné bicykle, priemer potrubia 38-51mm

2. Vhodné pre off-road vozidlá, cestné motocykle, skútre, Štvorkolky, štvorkoliek a iných bicykle s potrubie, priemer 51 mm.

3. Profesionálna inštalácia je odporúčaná, návod na inštaláciu nie sú zahrnuté.

4. V dôsledku mnohých faktorov, ako sú monitora jas, svetlo, jas, atď., skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na webových stránkach.

5. Prosím, nechajte mierne odchýlky v umelých merania údajov.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Moderný Dizajn: Povýšiť na bicykli vzhľad s náš univerzálny motocykel výfuku.Jej elegantný a elegantný dizajn, spolu s veľkou príslušenstvo, pridáva nádych štýl, ktorý bude priťahovať pozornosť, nech ste kdekoľvek.

2.Zvýšenie Výkonu: S týmto univerzálnym motocykel výfuk, skúsenosti, bezpečnejšie a efektívnejšie jazdu.To znižuje výfukové hluku a uvoľňuje plyny hladko, zlepšenie účinnosti a zníženie emisií uhlíka.

3.High-end Materiál: Naše univerzálne motocyklové výfukových je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, s erózie-odolný a spálenie-doklad, leštený a namaľovaný povrch, rovnako ako anti-hrdzu náter, zabezpečí jeho trvanlivosť na dlhodobé použitie.

4.Jednoduchá Inštalácia: Tento univerzálny motocykel výfukových vyhovuje väčšine motocykle s 38-51mm priemer potrubia a dĺžka 310 mm (12.2").Uložte inštalačný čas.

5.Široké použitie: Tento univerzálny motocykel výfukových zmestí skútre, štvorkolky, bicykle, cestné motocykle, pozemok bicykle, plážový bicyklov a iné kolesá s M typ šál.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5