Popis

Funkcie:

*Módne dekorácie: Toto farebné sklenené závesné je vyrobená z vysoko-kvalitné akrylové, dodáva jedinečný nádych do vášho domova.

*Jednoduchá inštalácia: Tento akryl visí prichádza s reťazami a prísavky, ktorá vám umožní ľahko zavesiť na akúkoľvek casement bez poškodenia skla.

*Živšie farby: krásne farebné sklo prináša splash farieb a vitalitu, takže je nádherný ústredným bodom v každej miestnosti.Visieť v kuchyni, obývacej izbe, alebo dokonca aj spálňa pre jedinečný a zábavnej atmosfére.

*Casement visí: Tento visí ponúka očarujúce design s farebné sklo diakritikou, takže je okrem zábavy pre každého, kto hľadá pridať dotyk whimsy do ich domova.Zložito navrhnuté dragonfly ornament prináša výbuch farieb a energie, takže je nádherný ústredným bodom v každej miestnosti.

*Prináša krásu do vášho života: Ak túžite ohromujúce, trvanlivé a zábavné, dekorácie pre váš casement alebo akéhokoľvek priestoru, vybrať naše casement visí.Vychutnajte si krásu a zaujímalo to prináša do vášho života, ako to vstrekuje farba, radosť a prirodzenú atmosféru do vášho okolia.

Špecifikácie:

*Súčasťou Meno: casement visí dekor

*Materiál: Akryl

*Veľkosť:20 cm

*Farba:ako je znázornené

Obsah Balenia:

1* casement visí dekor

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5