Popis

Popis:

【Veľkú Kapacitu Display] vyzýva: Fotografia Visí Displej Doska môže byť použitá na zobrazenie alebo usporiadať niektoré krásne fotografie alebo snímky, ktoré chcete nechať, a môžete napísať aj nejaké informácie, na tabuli, na nahrávanie.

【Vysoko Kvalitný Materiál] vyzýva: Závesné Zobrazenia Fotografie Izba Steny Výzdoba je vyrobený z vysoko kvalitnej hustota rada materiálu, ktorý je stabilný, hrubý, trvanlivý, nádherne prepracovaný, a má hladký povrch.

【Ideálny Darček] vyzýva: Obrazových Rámov Steny Výzdoba je ideálny darček pre rodinu alebo priateľov na dôležité dní, ako sú sviatky, výročia, narodeninové oslavy, atď.

【Domáce Dekorácie] vyzýva: Rodinné Foto Rám je perfektný výber pre vás, ak chcete prezentovať vaše krásne spomienky a je tiež remeselníkov, pre domáce dekorácie.To môžu byť zavesené na stenu a je ľahko nainštalovať.

【Vhodný pre Rôzne Scenáre] vyzýva: Multi Obrázky Organizátor môžu byť použité na výzdobu viacerých miestach, ako sú spálne, obývacie izby, kancelárie, chodby, študovne, internátov, svadby, atď.

Špecifikácia:

Materiál: hustota rada

Tabuľka Veľkostí:

40.4x15.7in

Balenie Obsahuje:

Voliteľné

Štýl A: 1x fotografia visí doske displeja, 30 klipy, 3 magnety

Štýl B: 1x fotografia visí doske displeja, 30 klipy

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5