Popis

Odrážky:

1.Spoľahlivé Kúrenie Pad: S uhlíkovým kovové vlákna vykurovacie podložky, ktoré poskytujú bezpečné vykurovanie bez elektriny úniku, to sa môže pochváliť veľký 4-zóny ohrevu oblasti, ktoré rýchlo sa zahreje na 60°C pre celkové pohodlie.Najlepšie zo všetkých, je to stroj umývateľný pre jednoduché čistenie.Len nezabudnite odpojte napájanie pred praním.

2.Inteligentný Tepla Zachovanie: Tento vyhrievané sedadla má tri-mode regulácia teploty systém, ktorý umožňuje nastaviť tepla úrovni podľa vašich požiadaviek.Stredná teplota je okolo 50 ℃, vysoká teplota je okolo 60 ℃, a nízka teplota je okolo 40 ℃.Inteligentný tepla zachovanie a aj kúrenie sú k dispozícii.

3.USB Nabíjanie: Tento vyhrievané sedadla môže byť spojený s mobilným moci a používať kdekoľvek budete chcieť.To má USB-5V/2A napájanie rozhranie a Typ-c rozhranie.Pomocou 10000 mAh mobilné energetické ako príklad na výpočet výdrž batérie: vysoká teplota je asi 5 hodín, médiom, ktorého teplota je o 7 hodín, nízka teplota je okolo 9 hodín(mobile napájania nie je súčasťou dodávky).

4.Teplé a Útulné: Tento vyhrievané sedadla je navrhnutý tak, aby vám pohodlné a útulné v chladnom počasí.To môže byť ľahko pripevnený na sedadlo s gumičkou a anti-slip častice v spodnej časti zabraňujú pošmyknutiu a bezpečnosť.Môžete použiť aj to, aby sa vaše chrbát v teple.

5.Široko Používané: Vziať naše vyhrievané sedadla kdekoľvek idete.Ideálne pre prácu alebo outdoorové aktivity ako je turistika a kempovanie.Je adaptabilný na všetky druhy stoličiek pre zhovievavý teplo & komfort.Nech je to vaše stálym spoločníkom v domácnosti alebo pri rybolove.

Skúsenosti maximálne pohodlie s vyhrievaným stoličky vankúš.Je odolný, pohodlný a priedušný.S typ-c a duálne rozhranie voľby, je vhodný pre všetky typy stoličiek.Nezabudnite odpojte pred praním.Zvýšiť vaše posedenie skúsenosti bez zavedenia prípadné nepríjemnosti.

Špecifikácie:

Názov: Vyhrievané sedadla

Veľkosť: (cca.)45*45 cm/17.72*17.72 palcov, (cca.)45*90 cm/17.72*35.43 palcov

Farba: námornícka modrá, káva

Dual vstupného portu: usb a tpye c

Vykurovacie zóny: 4 zóny

Hmotnosť: cca 150g, o 260 g

Napätie: 5V

Výkon: 10w

Teplota: nízka teplota prevodovky, 40 ℃; teplota média výstroj 50 ℃; vysoká teplota výstroj 60 ℃

Balenie Zoznam:

Vyhrievané Sedadla*1pc

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5