Popis

Naše Potápačské Hadice Protektor je ideálny pre ochranu vášho zoskoku hadice.Vyrobené s nosenie-odolný materiál, môže byť použitý v širokom aplikácie, šetrí čas a úsilie.Je to tiež ľahko prepravovať a skladovať, takže je potrebné mať pre každý potápač.

Špecifikácia:

Materiál: šetrné k životnému prostrediu gumy

Veľkosť produktu: Vhodný pre o 1.1x1.3/0.43x0.51 cm priemerom vysokej a nízkej-tlak rúry

Hmotnosť: 12g

Použitie: potápanie

Ako nainštalovať rúry objímka:

1. Tepla s horúcou vodou a potom ju nainštalovať.

2. Naneste malé silikónový olej pred inštaláciou

3. Metódy 1 a 2 môže byť vykonané s holými rukami, ale je lepšie ak chcete použiť extubation nástroj (nie je súčasťou).

Balenie Zoznam:

Potápanie hadice rukáv x1 (iného zobraziť položky, ktoré nie sú súčasťou balenia)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kvalitná Ochrana: chráni vaše nízkotlakové hadice s scuba hadice protector.To zabraňuje poškodeniu spôsobené nadmerné ohýbanie, zníženie nosnosti a zabezpečiť dlhovekosť.

2.Vynikajúci Materiál: Vyrábané zo spoľahlivých materiálov z kvalitnej gumy, náš potápanie hadice protector zaisťuje dlhú životnosť.Je pružný a opotrebovaniu, čo zabezpečuje, že to nie je ľahko deformovať alebo vzniknú škody, a naplnila očakávania pre bezpečné a ekologicky šetrný výrobok.

3.Multi Aplikácie: Chrániť všetky vaše podmorského potrubia s našimi potápanie hadice chrániče určené na nosenie široké využitie, pre rúry s priemerom 11-13mm.Na 85 mm/3.34 sunie sa na dĺžku, poskytuje všestranný ochranu a vylepšené pokoj.

4.Ľahko Pracovať: - s môžete ľahko nasadiť na hadicu protector a chcete ušetriť čas a námahu.Je ľahké nainštalovať a odstrániť, stačí dať kryt do vriacej vody pre zmäkčenie na nie viac ako 5 minút.

5.Vykonávať Pohodlne: Na Potápanie Hadice Chránič poskytuje pohodlné a efektívne riešenie, aby sa vaše potápačské hadice organizované a untangled.Jeho kompaktná veľkosť umožňuje uložiť kamkoľvek, takže je ideálny doplnok pre všetky potápačské dobrodružstvo.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5