Popis

Uspokojovanie Potrieb Každá Rodina - Naše jar vákuové fóliou pre murár pohárov obsahuje akumulátorový vysávač fóliou, vhodný pre dve veľkosti mason trubice fľašu hore.Päť široký-ústach a päť pravidelné, môže poháre pre murár pohárov.Jeden USB kábel, fľaša spp otvárač.Pripevnenie štítku nálepky, ak si chcete nahrať dátum a meno skladovanie potravín.

Upgrade High-Výkon Motora, Silný Sací - Rieši otázku, ktoré nemajú dostatok sací výkon zvládať veľké uzávery fliaš.Naše vreckový vysávač fóliou vytvára vákuu, tesnenie chuť, výživové hodnoty a sviežosť v čase.A čo viac, naše jedlo vákuové fóliou kit má batériu, ktorá vydrží dlhšie, trvá len 2 hodiny a je vákuové tesnenie asi 5 hodín.

Dlhodobé Potraviny Čerstvé Šetrič energie - Použitie v dôveru, naše ruky vysávač fóliou pre pohárov je vyrobená z plastu, môžete použiť na extrakciu vzduchu z vášho murár pohárov.Naše keramickej nádoby elektrického vysávacieho fóliou môže predĺžiť sviežosť, a znížiť odpad z potravín.

Automatické Konzervovanie Vákuové Fóliou keramickej nádoby, uvoľniť si Ruku - elektrický vysávač fóliou stroj je jednoduché použitie, Nie je potrebné manuálne stlačením; miesto keramickej nádoby vákuové fóliou nastaviť v stredu a pevne stlačte ho na jar veko.Stačí stlačiť tlačidlo a čakať na viac ako 10 sekúnd, čo šetrí čas pre rušné domácnosti kuchárov.

Prenosné a Nabíjateľné Vákuové Čerpadlo -na Rozdiel od tradičných vákuové čerpadlá s šnúry a hadice, tento kompaktný nabíjateľná zapečatené plechovka je bezdrôtový a prenosné, je To Ideálny spoločník pre cestovanie, kempovanie a pobyt v prírode.

Farba:čierna/Biela

Materiál:plast

Veľkosť: 94 x 104mm

Obsah Balenia:

1 x Elektrické keramickej nádoby vákuové fóliou

5 x Pravidelné úst konzervárenské viečka

5 x Široká ústa konzervárenské viečka

12 x Jar labels

1 x Fľaša top otvárač

1 x Typ-C nabíjací kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5