Popis

1Set Háčkovanie Súpravy Pre Začiatočníkov S Krok-za-Krokom Video Tutoriály Slnečnice Kytice Photo Frame Súpravy Kompletný Háčkovanie Auta

Kompletné Háčkovanie Súprava pre Začiatočníkov: Toto je kompletný háčkovanie slnečnice kytice kit, ktorý vyžaduje DIY získať krásne foto rámček dekorácie.Naše foto rám háčkovanie súprava pre začiatočníkov zahŕňa vysoko kvalitné kytice háčkovanie priadze, 2,5 mm háčkovanie háčika a háčkovanie príslušenstvo potrebné v háčkovanie procesu.Podrobné krok-za-krokom viedo inštruktážne vám môže pomôcť dokončiť svoju prácu ľahko.

Vysoká kvalita materiálu: háčkovanie priadze v našej háčkovanie kit je vyrobený z vysoko-kvalitných a farby sú plné, sýte a plné prírody.Tí priatelia, ktorí sú alergickí na peľ môžete vychutnať krásu kvetov voľne.Drevený fotorámik je plný štruktúru a môže byť priradené rôzne štýly domáce dekorácie, stáva embellishment v našom dome.

Nádherné package: Na háčkovanie auta photo frame kytice tiež prichádza s krásnym darom box, ktorý je ideálny darček pre vašu rodinu, matka a učiteľov.Nie je potrebné sa obávať extra balenie.Pripravili sme samozrejme aj karty a pásky pre vás.Urobiť dar viac slávností.

Slnečnica jazyk : význam slnečnice je nádej, druh tichý lásky a večného požehnania.Slnečnice sú phototropic, takže význam slnečnice je symbol svetla, čo je dôvod, prečo háčkovanie slnečnice kytice je ideálny ako darček pre našich špeciálnych niekto.

Romantický darček: To je veľmi zmysluplné a romantické vec, aby sa súbor krásne háčkované práce na najdôležitejších ľudí okolo nás.Pre háčkovanie miluje a začiatočníkov, po našom inštruktážne video, je ľahké kompletný kus remeselnej práce, a budete padať v láske s háčkovanie s pocitom uspokojenia.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:akryl vlákien

Veľkosť:19 x 7,5 x 26 cm

Obsah Balenia:

1 nastavte x Háčkovanie Súpravy(Príslušenstvo: Náhodný farba, neakceptujú zadaný farba)

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5