Popis

4Pcs čerpadla prekážka taška rybník čerpadla filter black media taška rybník biologické čerpadla čistého vrecka, vyrobené z polyesterového materiálu, čerpadlo taška je odolná, opakovane a trvanlivé.Pružný a ľahký čerpadla pletivo vaku umožňuje pracovať aj so svojím čerpadla. (bez čerpadla)

Ideálna veľkosť-toto čerpadlo filtračné vrecko je vhodné pre väčšinu čerpadlá s veľkosťou menej ako 45 cm.Venujte prosím pozornosť, či veľkosť vak je vhodný pre vaše čerpadlo pred nákupom.

Silný net-net zabraňuje nečistoty z vstupe čerpadla a poškodeniu čerpadla, a minimalizuje škody spôsobené nečistôt do čerpadla.Silné oka veľkosť je vhodná pre odolnosť proti natrhnutiu a klinčekmi.

Pohodlné šnúrkou-šnúrkou navrhnuté čerpadla taška umožňuje čerpadla byť stanovená v sáčku.Stačí dať čerpadla v sáčku a utiahnite lano, a taška bude jednoduché použitie.

Široko používaný-toto čerpadlo taška je vhodná pre väčšinu čerpadlá umiestnené v bazénov, jazierok, akvárií alebo iných príležitostiach.

veľkosť: 45 x 45 cm

Materiál: polyester

farba: čierna

Obsah Balenia:

4 x Filtračné vrecko

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5