Popis

Vyrobené z vysoko kvalitných cítil materiál, tento kreatívne a zaujímavé rohu záložku je kompaktný a prenosný, takže je ľahké vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.S jeho jedinečným dizajnom, funguje to bez problémov s rôznymi typmi knihy, takže je ideálny darček na narodeniny, sviatky, alebo akúkoľvek príležitosť!

Špecifikácia:

Názov: Vyšívané Záložku Rohu

Materiál: papier kraft + cítil

Hmotnosť: 7g

Veľkosť produktu: o 9.5x9.5x0.2 cm/3.74x3.74x0.08 palcov

Balenie Zoznam:

1x Rohu Záložku Knihy

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ručné Dizajn: Vychutnajte si pohodlné čítanie skúsenosti s našimi Vyšívané Záložku Rohu vyrobené z vysoko kvalitnej cítil materiálu.Ručné so starostlivosťou, to zaručuje odolnosť a dlhá životnosť použitie.Perfektný Deň svätého Valentína darček ukázať svoju starostlivosť a náklonnosť.

2.Rozšírené Zážitok z Čítania: Pridať dotyk roztomilosť na čítanie s týmito krásne vzory, krásne vyšívané na trvalé textílie.Tieto záložky rohy sú kreatívne a zaujímavé, a bude vaše knihy vyzerať sviežo a oko-lov.

3.Cestovanie-priateľský Dizajn: Tento vyšívané záložku rohu je perfektný doplnok pre zapálených čitateľov.Je ľahký, kompaktný a prenosný a ľahko skĺzne do taške alebo vo vrecku.Veľkosť 9,5*9.5 cm, ktorý vyhovuje väčšine kníh.S týmto záložku, budete nikdy stratiť svoje miesto v knihe znova.

4.Užívateľsky Príjemný Dizajn: Naše Vyšívané Záložku Rohu je ideálny doplnok pre všetky kniha milenci.Jednoducho zasuňte vrecko do rohu vašej knihy, a voila, vaša značka je označené.

5.Široké Spektrum Aplikácií: Predstavujeme náš Vyšívané Rohu Záložku, univerzálne príslušenstvo ideálne pre kniha milenci, učiteľov a študentov.Použiť ho označiť stránky, exkurzie, učebné plány alebo zvýraznenie poznámky.S širokú škálu aplikácií, v tejto záložky je premyslené darček pre všetky zvláštne príležitosti, od narodeniny na dovolenku.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5