Popis

Zvýšiť vaše bedminton skúsenosti s našimi žiariace rakety!Ideálne pre šport a zábava, tieto rakety sa dodávajú s svetlá pre dokonalá hra-na-nočné zábavy.Plus, sú vhodné na prepravu, ukladanie a cvičení, ktoré vaše dieťa schopnosti.A vďaka ich trvalé urobiť, oni si istí, že trvať dlho!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Bedminton Loptičky Nastaviť

Štýl: svetelný

Balenie zoznam:

Bedminton Loptičky Set*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prenosné a Úsporné: Toto svetlo up bedminton loptičky set je vybavený praktický prepravný vak, ktorý slúži aj ako batoh pre bez námahy prepravy.Nemusíte sa starať o storage, ako to nebude trvať veľa miesta.

2.Zvýšiť Vaše Zdravie: znížením využitím elektronických zariadení, naše svetlo-up bedminton loptičky nastaviť bude podporovať dospelých a detí zostať aktívny a angažovaný v outdoorové športy.Je to zábavné, nástroj pre šport a zábava, ktorá propaguje zdravý životný štýl.

3.Posilniť Dlhopisov: Posilniť váš rodič-dieťa bond pri výkone vaše deti pozornosť, reakciu a ruka-oko koordinačné schopnosti s týmto zábava, interaktívne a osvetlenie badminton set.

4.Dlho-Trvajúce Zábava: Objatí dlhšie hodín prehrávania s týmto svetlom-up bedminton loptičky súbor, ktorý je postavený na poslednej.Konštruované s vysoko-kvalitné nylonové a zliatiny materiálov, je odolný a hrdza-dôkaz, čím sa minimalizuje možnosť rozbitia.Na košíky prísť s LED svetlami, ktoré chcete zmeniť farby, takže vaše nočné hry viac zábavné a vzrušujúce.

5.Nočné Hry: Hrať bedminton v noci s týmito svetlo do loptičky.Hrajú zaoblené rohy, non-slip mäkké rukoväte, a dvojité zliatiny titánu spoje, ktoré neznesú torzia.T-tvarované posilniť spoločné zabraňuje reťazce zo ísť off-line.Dizajn je vynikajúce a praktické, je skvelý darček pre bedminton nadšencov.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5