Popis

Odrážky:

1.Bezpečné Skladovanie: RV sprchový kút panel je navrhnutý tak, aby sa zabránilo položky z hádka a zabezpečiť bezpečnosť jazdy a v pokoji.To je ideálne pre malé priestory ako RVs, karavanov a lodí.

2.Nepremokavé a Hrdza-Dôkaz: Naše RV sprchový kút lišta je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá má vynikajúce vodotesný a hrdza-dôkaz funkcie.Má pevný a odolný rám, že nekrúti alebo modul ľahko.

3.Široký Rozsah použitia: Naše RV Sprchový Kút Bar je navrhnuté tak, aby spĺňali rôzne storage potreby.Jeho všestranný dizajn je ideálny pre kuchyne, skrine, a dokonca RV chladničky, poskytujú ďalšie možnosti ukladania, aby sa zmestili vaše jedinečné požiadavky.

4.Veľkosť Vyhotovenie: RV sprchový kút panel je navrhnutý tak, aby sa zmestil do každého rohu sprchovacím kútom, šetrí priestor a vaša kúpeľňa viac organizované.Má nastaviteľné dĺžky od 31.6-57,5 cm/12.44-22.63 palcov.

5.Ľahká Inštalácia: RV sprchový kút bar je vhodný pre montáž a demontáž, ako to ide s obojstranná páska, ktorá nevyžaduje žiadne vŕtanie, ušetríte čas a námahu.Nepotrebujete žiadne profesionálne nástroje ak chcete nastaviť tento šikovný doplnok do vašej sprchovacím kútom.

Naše RV Sprchový Kút Skladovanie Bar je ideálny pre tých, ktorí radi cestujú v Prívesy a karavany.Vyrobené vydržať dlhodobé použitie, tento panel pohodlne vojde do svojho RV je sprchový kút alebo chladnička, ktoré vám pomôžu usporiadať položky.S jeho kompaktný dizajn, sa zmestí do rôznych priestorov bez potreby profesionálnych nástrojov.Udržať vaše položky na dosah v priebehu tvojho dobrodružstva s našimi všestranný skladovanie bar.

Špecifikácia:

Meno: RV Sprchový Kút & Chladnička Bar

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Zaťahovacie dĺžka: 31,6 cm~57,5 cm/12.44 v~22.63 palcov

Balenie Zoznam:

1*RV chladničku nastaviteľná tyč

2*obojstranná páska

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5