Popis

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, viac odolná.

Podrobnosti veci.Jemne čistí jemné povrchy alebo položky s poškriabaniu zdarma náradie štetec.Pripojiť kompatibilný nástroj na predĺženie hadice a používať trápne priestor nástroj na čistenie najťažšie na prístupných miestach.

Štrbinovou nástroj hlavne čistí malé zákutia ako priestor , do malých priestorov, a casement listov

Čistenie kútov a prach na malé dosky, ako sú napríklad klávesnice, regály, klimatizačné zariadenia, autá, stolíky, kancelárske stoly, sedacie súpravy, atď.

Zvraty 22° čisté trápne oblastiach:S úzkym profilom, aby sa dostanú do úzkych priestoroch.Posuvné kefka pomáha uvoľniť nepoddajné nečistoty, keď je to potrebné.

Funkcie: štrbinovou nástroj, ktorý dosiahne ďalej:1.6 cm dlhšie ako naše štandardné Štrbinovou nástroj na čistenie ešte hlbšie do úzkych miest a dosiahnuť to, čo je bežne dostupný.

Mäkšie ako nylon : mäkký gumový nárazník a 8,100 jemných PFT vlákna zúžený len 0,05 mm ochranu proti značky a škrabancov.

Self-čistenie ultra-mäkké náradie štetec:čisté kefa každý čas.Hygienicky jasné, prachu a nečistoty z štetiny s twist.Čistiť po čistote.

Katalógové číslo: 972203-01

Vhodné pre Dyson V7/V8/V10/V11/V12/V15

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x Self-Čistenie Ultra-Mäkké Náradie Štetec

1 x Úzke Štrbinové Sacia Hlava

1 x Teleskopická Hadice

1 x Prepnutie Snap Lock

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5