Popis

Hitch Prijímač Tlmič Podložky sú trvanlivé a nie je ľahké zlomiť.Znižujú hluk a vibrácie z najviac prípojného vozidla ťažné zariadenia, vrátane goosenecks.Jednoduchá inštalácia bez náradia.Viaceré funkcie: chrániť hitch, zabrániť hrdze.

Špecifikácie:

Názov: Hitch Prijímač Tlmič Podložky

Hmotnosť: cca 230 g

Veľkosť:

Vnútorný Priemer: cca 2 cm/5.08 cm

Vonkajší Priemer: cca 3 cm/7,62 cm

Hrúbka: približne 0,5 palca/1.27 cm

Balenie Zoznam:

5* Hitch Prijímač Tlmič Podložky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočné Zručnosti: Tento hitch prijímač tlmič podložka je vyrobená z gumy materiálu, ktorý nie je ľahké zlomiť alebo trhliny.To môže odolať tlaku až 4 M pa a opotrebenie.Pretože jeho vynikajúce spracovanie, trvá to dlhšie a lepšiu výkonnosť.To znižuje šum a poskytuje odpruženie.

2.Viaceré Účely: Tieto hitch prijímač tlmič podložky vyhnúť silné trenie a zníženie hluku pri ťažné.Poskytujú tiež tlmenie a odstránenie hrkajúce, ktoré môže predĺžiť životnosť vášho hitch a trailer.

3. Široký Rozsah použitia: Gumový Tlmič Pad je zabrániť nárazníky z nárazu zozadu prijímače, háčik gule od biť prednej strane konzoly a znižovanie hluku a vibrácií, budete si hladší a tichší jazda s týmito podložky, montáž najviac 2-palcový trailer prijímače, vrátane 5. kolesá, rozloženie hmotnosti háčiky, kolíky, goosenecks, a ďalšie.

4.Pohodlné Upevnenie: Tento hitch prijímač tlmič pad znižuje nepríjemné hluku a vibrácií z vášho závesu.Je ľahké nainštalovať a používať, len presuňte ho do žiadnej 2-palcový hitch prijímač.Pad opatrenia, 3 palcov v vonkajší priemer, 2 palca vnútorný priemer, a 0,5 cm hrubý.Je masívny a praktické použitie.

5.Utilitárnej Súbor: Tieto hitch prijímač tlmič podložky sú navrhnuté tak, aby pevne zachytiť a bezpečne na väčšine prípojného vozidla ťažné zariadenia.Môžete ľahko nainštalovať a ich odstránenie, ako je to potrebné, či chcete ťažné loptu zátvorkách, zdieľať vaše každodenné potreby, alebo sa stretnúť s priateľmi, alebo rodinou.Prichádzajú v 5-dielna celkom pack pre vaše pohodlie.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5