Popis

Jednoducho utrieť vlhkou handričkou na čistenie.S veľkou kapacitou a ľahko-to-ramenný dizajn, je ideálny pre on-the-go obedy, pikniky, a outdoorové aktivity.

Produkt materiál: Oxford handričkou

Veľkosť produktu: 21.5 × 10e.5x25.5 cm/8.46x4.13x10.04 palcov

Hmotnosť výrobku: o 160g

Zoznam Produktov:

izolované obed taška*1pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Termálne Core Tech: Vychutnajte si vaše obľúbené jedlá na perfektnú teplotu, kedykoľvek a kdekoľvek s týmto izolované obed taška.Jeho špičková tepelná core technológia uchováva vaše jedlo teplé alebo chladné hodín.

2.Nepremokavé Funkcie: Naše izolované obed taška prichádza s silnú vrstvu nepremokavé, zabezpečiť, aby váš obed zostáva suché, aj na daždivé dni.Nie je to strach z vody funkcií, ktoré uľahčujú čistenie.

3.Odolné Oxford handričkou: Featuring trvanlivé Oxford látky, tento izolované obed taška ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše stravovanie a občerstvenie.Je to postavené na posledný, a tiež ľahko čistiteľné s jeho nečistotami-odolné vlastnosti, ktoré je možné utierať vlhkou handričkou.

4.Priestranné Riešenie: veľká kapacita interiéru poskytuje dostatok priestoru na uloženie desiatu, občerstvenie, nápoje a ďalšie zaistenie optimálnej organizácie a sviežosť.

5.Pohodlne Prenosný: Vezmite tento izolované obed taška kdekoľvek s ľahkosťou pomocou jej pohodlné nosenie rukoväť.Ideálny pre keď ste vonku, či už na prácu, školy, cestovné, alebo pobyt v prírode.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5