Popis

【 Kompatibilné S Modelmi] vyzýva (Prosím, pozrite kompatibilné graf nižšie, pre potvrdenie dostupnosti na bicykli /motocykel model): Obutie:

Pre BMW S 1000 R S1000R 2014-2018

【 Špecifikácia] vyzýva

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál :Vysoko Kvalitný ABS Plast

Farba : Ako Na Obrázku

Quanity: 1 Kus

【 Nákup Oznámenie] Vyzýva 1. Toto je aftermarket diely, NIE OEM ,ale to bude 100% dokonalý, ako OEM diely!

2. Položka farbu ako obrázok ukázať ,ste dostali môže mať malý rozdiel vo farbe od fotografie.Môžu byť o niečo tmavšie, alebo svetlejšie, ako to je nemožné reprodukovať presne rovnakú farbu elox farba každý čas.

Poznámka:

Prepravné náklady uvedené zahŕňajú palivové príplatky.Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté.Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Platby:

V súčasnosti prijímame len Alipay , Paypal , Western Union , Visa, MasterCard,T / T platobné podmienky

Návrat Politiky:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite položky do 60 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5-hviezdy, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5