Popis

Odrážky:

1.Rozmanité Funkcie: Stealth Zrkadlá, nie len odrážať váš obrázok, ale tiež pôsobiť ako zapnite indikátor signálu s LED svetlá a poskytovať lepšiu viditeľnosť ako spätného zrkadla.

2.Flexibilný Dizajn: Pozdvihnúť svoju jazdu pomocou Stealth Zrkadlá' nastaviteľný dizajn.360 základňu a 180 zrkadlo určený pre všetky jazdné návyky, zabezpečenie ľahké manévrovanie a väčšej bezpečnosti na cestách.

3.Robustný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu a hliníkovej zliatiny, náš Stealth Zrkadlá sú ťažké a ľahké.High-definition sklo poskytuje jasný a široký pohľad na svoje okolie, zaistenie bezpečnej jazdy.

4.Jednoduchá Inštalácia: Stealth Zrkadlá sú priama náhrada za pôvodnú zrkadlá, s presnosťou na odlievanie a perfektné fit.Môžete inštalovať ich v priebehu niekoľkých minút, bez ťažkostí alebo zmeny.

5.Premyslené Darček: Stealth Zrkadlá nie sú len perfektný darček pre vonkajšie príležitosti, ale aj skvelý spôsob, ako pridať niektoré štýl a vkus k vašej pohode motocykel.Stealth Zrkadlá sú teplé prázdninový darček pre milovníkov motocyklov.

Popis:

Tieto spätné zrkadlá majú 180° nastaviteľné zrkadlo & sú vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál pre perfektné fit.Skvelý darček na narodeniny!Si bezpečnú jazdu s našimi Stealth Zrkadlá.

Špecifikácie:

1.Názov produktu: Stealth Zrkadlá

2.Platné typ: motocyklové

3.Použiteľné modely: 98% motocykel modely

4.Upozornenie: Pred nákupom skontrolujte, či je veľkosť je vhodná pre váš model vozidla.Môžete sa na nás obrátiť, aby vám pomohol vyriešiť problém.

5.Svetlo, farba: svetlo žltá

6.Zapojenie metóda: vhodné pre 12V napájanie, červená je pripojený na kladnom póle, a čierna je pripojený záporný pól

Zoznam Produktov:

1pair * Stealth Zrkadlá

Poznámky:

1.Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2.V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5