Popis

Hľadajú spoľahlivé riešenie, aby sa vaše pero šikovný celý čas?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše ozdobná šnúrka na uniforme Držiak na Pero!Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, je odolný dosť byť používaný na dlhú dobu.Jeho kompaktný a ľahký dizajn uľahčuje prenášanie.Žiadne ďalšie hľadanie pero v taške, alebo na stole.Jeho všestrannosť je potrebné mať príslušenstvo pre študentov, odborníkov, a cestovateľov.Je to ideálny darček pre rodinu alebo priateľov príliš!

Špecifikácia:

Názov produktu: Prenosné Držiak na Pero

Produkt hmotnosť: 6 g

Veľkosť produktu: o 9.3x2x1.5 cm/3.66x0.79x0.59 cm

Produkt materiál: koža

Zoznam Produktov:

1 * Prenosný Držiak Na Pero

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Vyrobené s vysoko-kvalitné a trvanlivé useň materiál, tento prenosný držiak na pero je postavené na posledný, zabezpečiť vaše perá zostávajú organizovaný dlhší čas.

2.Ľahko sa prenáša: Tento prenosný držiak na pero je ľahká a malá veľkosť, takže môžete ľahko nosiť on-the-go a ukladať perá pohodlne.

3.Vhodné Použitie: Vyhnúť ťažkostí hľadajú vaše pero s týmto prenosný držiak na pero.Jeho prispôsobivý dizajn sa hodí rôzne pero veľkosti, vám ponúka všestrannosť on-the-go.Len posuňte svoje pero do určeného otvoru pre ľahkú prístupnosť.

4.Široko Používané: Hľadáte praktický spôsob, ako udržať vaše perá v 1 miesto?Naše prenosné držiak na pero má váš späť!Široký aplikácie, aby to musí mať pre študentov, odborníkov, a cestovateľov, ako to umožňuje jednoduché a pohodlné skladovanie pre svoje perá.

5.Darček Výber: Ukázať svoje uznanie vašich blízkych s týmto všestranný prenosný držiak na pero.Premyslený prítomný na narodeniny, Vianoce, Valentína, alebo každú príležitosť, že si zaslúži niečo špeciálne.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5