Popis

Upgrade vašej čítanie hry s náš vintage štýl, kožené magnetické záložky.Udržať vašu stránku, bezpečné a opraviť svoju pozíciu bez námahy.Vyrobené z vysoko kvalitnej kože materiál, ideálny pre kuchárky, domáce publikácie a dokumenty.Je ohľaduplný k narodeninám.

Špecifikácia

Názov produktu: Magnetická Strana Záložky Klipy

Materiál: koža

Veľkosť produktu: o 10x3cm/3.94x1.18 palcov

Funkcie: obojstranné spony, magnetické

Použitie: záložky, dekorácie

Balenie Zoznam:

1pc Magnetické Stránku Záložky Klipy

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Premeniť Váš Zážitok z Čítania: Pozdvihnúť váš zážitok z čítania s týmito trendy kožené magnetické záložky.Na vintage štýl a štruktúru vás späť v čase a zároveň dodáva unikátny dotyk na svojich kníh.

2.Bezproblémové Čítanie: Stačí pripojiť naše magnetické záložky na stránky, ktorú práve čítate pre bez námahy bookmarking.Rýchlo nájsť a znovu dôležité informácie bez akýchkoľvek ťažkostí.Užite si perfektné umiestnenie a nedotknutej stránky s naše ľahké-to-use dizajn.

3.Výnimočná Sila: Postavené vydržať scuffs, poškriabaniu a rozbitiu trvalé, tieto magnetické záložky funkciu robustný kožený materiál.Nebudú ľahko deformovať, prináša trvalé výsledky, na zabezpečené stránky-ce.

4.Rozsiahle Použitie: Určený pre učiteľov, študentov, a knižných nadšencov.Označte svoje známky v kuchárky, domáce publikácie, alebo dôležité dokumenty s ľahkosťou.Tieto odolné a príťažlivý magnetické záložky sú univerzálne a funkčné, kombinuje štýl a pohodlie.

5.Nádherný Darček: Šíriť radosť v tejto sezóne s našimi magnetické záložky.Ideálne pre halloween, deň detí, vianočné, novoročné, alebo narodeniny.Slávnostné a živé vzory zamerať sa na všetky príležitosti.Easy clip-on pre vylepšený zážitok z čítania.Nezabudnuteľný darček pre všetky vekové kategórie.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5