Popis

Ste unavení z krehký, potraviny, tašky, že únik?Naše trvanlivé a opotrebovaniu camping potravín, ryže taška je ideálny pre vonkajšie dobrodružstvo.S malými ústami, že to nie je ľahké únik, je ideálny pre nakládku zrna a ukladanie ryže počas táborenie výlety.Získajte vy dnes!

Špecifikácia:

Názov produktu: potreby na Kempovanie Ryža Taška

Štýl: A/B/C

Materiál: Plátno

Kapacita: 680ml

Rozmery (cca): Plochý dĺžka 20 cm/7.87 v, šírka 9 cm/3.54, a zásuvky, šírka 4cm/1.57 v

Hmotnosť: cca 24 g

Vlastnosti: robustná a odolná, ľahko použiteľný, malý otvor dizajn, nie je ľahké úniku

Balenie Zoznam:

Camping Ryža Taška * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Sofistikované Spracovanie: Pozdvihnúť vaše potreby na kempovanie skúsenosti s elegantné a robustné Camping Ryža Taška.Vyrobené z vysoko plátno tkanina s vynikajúce spracovanie, jeho jemné textúry a dlhú životnosť robustné, aby to perfektné vonkajšie príslušenstvo pre akékoľvek dobrodružstvo.

2.Splniť Vaše Storage Potreby: Camping Ryža Šnúrkou Taška s 680ml kapacita drží najrôznejších suché potraviny na rozdiel od ryže.Je ideálny pre outdoorové aktivity.Šnúrkou uzavretie zabezpečuje jednoduchý prístup, zatiaľ čo umývateľný materiál môže vydržať opotrebenie.Efektívne organizovať svoje občerstvenie a náležitosti na vaše potreby na kempovanie výlet.

3.Jednoduché Dávkovanie: S zúženia vak v tvare otvorenie dizajn, môžete vytiahnuť vnútorné meranie lievika a nalejte ryža, pokojne.Malé ústa nie je ľahké únik, takže je ideálny pre kempovanie.

4.Stabilná Základná Konštrukcia: Užite si neporiadok-bezplatné stravovanie počas kemp s naše potreby na Kempovanie Ryža Taška.Jeho anti-slip base zabraňuje skĺznutiu mimo tabuľky, vďaka vyšívané dizajn.Záväzná funkcia umožňuje ľahké prenášanie, bez obáv o únik.

5.Vziať Kamkoľvek: S Camping Ryža Potravín v Taške, si môžete vychutnať chutné ryžové jedlo, zatiaľ čo vonku.Malý a prenosný dizajn nebude trvať priestor, takže je ľahké prenášanie v taške, alebo držať v ruke.Balenie je s vami pre ďalší kempingových výlet alebo vonkajšie dobrodružstvo.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5