Popis

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

RUČNÉ PAPIERNICTVO TAŠKA.Karikatúra na zips matný pero pre prípad.Priesvitných farieb.Veľmi populárne medzi deti, mládež, chlapci, dievčatá, študentov, učiteľov, dokonca aj úrad žien a mužov, atď.

VEĽKÚ KAPACITU, MULTIFUNCTIOANL.Inovovaný kapacity, veľkosti približne 8 4 cm.Ľahko uložiť až 50 kusov, farebné ceruzky, farebné značky perá, farebné zvýrazňovače, alebo malé predmety, ako sú vládcovia, poznámky, knihy, samolepky, korekčné pásky, binder, klipy, záložky, gleje, utility nôž, a iné rôzne zábavné písanie dodávky.

VIAC AKO PERO pre PRÍPAD.Robustný zips uzavretie.Prenosná rukoväť, bezpečné a pohodlné.Funguje skvele aj ako prenosné písacie potreby tašky, cestovné toaletná taška, make-up pre prípad, kozmetické skladovanie stolový držiak na pero, písací stôl box, kabelka organzier taška a viac.

PREMIUM QUIALITY, TRVANLIVÉ.Vyrobené z kvalitného PVC materiálu, vodotesný, ľahký, odolný proti opotrebeniu, špine odolný, vodotesný a odolný.Prijíma jemné spracovanie a stehy sú elegantné, poskytuje dlhú životnosť.

VÝBORNÝ VÝBER, ŠIROKO POUŽÍVAŤ.Veľký výber pre deti, študentov, učiteľov, dievčatá, ženy, mláďat, teens, office koncipientov, a ďalšie.Multifunkčné sieťové vrecko, ktoré je veľmi vhodné na činnosť prezradí, prítomný, späť do školy darček, služobné cesty, atď.Výborný darček pre Vianoce, Halloween, Nový Rok, Deň Detí, atď.

Špecifikácie:

Typ-1: Čučoriedka

Typ-2: Hrozno

Typ-3: Citróny

Typ-3: Broskyne

Materiál: PVC+Kože

Farba: Priesvitný

Hmotnosť: Cca. 60 g

Veľkosť: Cca. 21x11cm/8.27x4.33in

Balenie Obsahuje:

1 Kus Nepremokavé Pero Taška

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5