Popis

Popis:

【Prenosné Vonkajšie Ohrievač] vyzýva: Tento kompaktný plynový ohrievač je ideálne pre outdoorové potreby na kempovanie a je kompatibilný ploché plynové nádrže.Vezmite prosím na vedomie, že plyn nádrž nie je zahrnuté v tomto produkte.

【Efektívne Vykurovanie] vyzýva: Vybavené reflektor, to výrazne znižuje tepelné straty a poskytuje viac koncentrované palebnú silu, a zabezpečiť pobyt v teple aj v najchladnejšom podmienky.

【Funkcie] vyzýva: ohrievač je dodávaný s externým ochranným čistý, aby sa zabránilo popáleninám, zabezpečenie pri používaní to vonku.

【Jednoduché Použitie] vyzýva: funkcie postavený v push zapaľovacie zariadenie, zapaľovanie pomáhať zariadenie, a palebnú silu, úprava tlačidlo pre pohodlné používanie.

【Ľahký & Kompaktný] vyzýva: S jeho ľahký dizajn a malé rozmery 17cmx13.3cmx6.5 cm/6.69inchx5.24inchx2.56inch, tento ohrievač môže byť ľahko balené do úložný box, takže je ideálny pre vonkajšie cestovné alebo kempovanie výlety.Vyrobené z trvanlivé nerezové a plastové materiály, to je navrhnutý tak, aby vydržali úskalia vonkajšie použitie.

Tabuľka Veľkostí:

17cmx13.3cmx6.5 cm/6.69inchx5.24inchx2.56inch

Balenie Obsahuje:

1 Mini Plynový Ohrievač

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5