Popis

40 Ks Bazén Kryt Svoriek-Multifunkčné Bazén Nad Zemou Zimný Kryt Klipy-Pre Nadzemné Bazény Trvanlivé

[Dostatočnom Množstve] dostanete 40 kusov bazén kryt klipy, ktorý je vhodný pre hladký a pevný bazén kryt a môže zabezpečiť zimné bazén zahŕňa tesne s dostatočnom množstve, im bránia sú fúkané preč a udržať váš bazén čisté v zime.

[Produktu Size] veľkosť pool klipy je cca. 2.3 x 5,5 cm/s 0,9 x 2,2 cm, maximálne otvorenie a hĺbka bazéna kryt klip je 2,2 cm/0.87 palec.Takže sú vhodné len pre menej ako 2,2 cm/0.87 palcový bazén koľajnice alebo rímsy.

[Premium Materiál] bazén kryt svoriek je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a zabalené s PVC materiálu v klipe otvorenie, hrdzi a korózii odolné, silné a odolné, nie je ľahké zlomiť a deformovať.Majú hladký povrch a zaoblené rohy, nebude zničiť váš bazén sa vzťahuje.

[Jednoduchá inštalácia] vyššie zemou zakrývania klipy sú jednoduché a pohodlné použitie, môžete stlačte tlačidlo pre otvorenie a uvoľnenie uzávierky.Konkávne konci dizajn je pohodlnejšie pre vás stlačte tlačidlo.To môže zachovať silné sústo platnosti aj po dlhej dobe používania a pevne opraviť bazén sa vzťahuje na dlhú dobu.

[Širokouhlý aplikácie] zime zakrývania klipy pre nadzemné bazény nemôže byť aplikovaný iba na bezpečný bazén týka, ale tiež môže byť široko aplikované bezpečne opraviť handričkou, snack taška tesnenia, photo studio systémy, závesné tarps, umenie a remeslá, fotografie a ďalšie.To sa nenechá žiadnu hrdzu označiť na svoje položky.

Farba:Silver A Šedá

Materiál:Kov

Veľkosť:5,5 cm

Obsah Balenia:

40 * Bazén Kryt Svoriek

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5