Popis

8-Hlavy Umelé Motýľ Orchidea Falošné 3D Phalaenopsis Simulácia Kvet Skutočný Dotyk Rastliny Svadobné Domov Vianočné Dekorácie

1. Výška simulácia: naše phalaenopsis umelý kvet je nádherne vyrobené s jasnými farbami, takmer rovnaká ako skutočná Phalaenopsis, ktoré uspokojí vaše výkon Kvet Krásy.

2. Vedenie čerstvé na dlhú dobu: na rozdiel od reálneho kvety, umelé kvety nebude vysušiť a môže zostať jasné ako nový celoročne, prináša dlhodobé vitalitu vášho priestoru.

3. Jednoduchá údržba: umelé kvety, môže byť neporušené, bez zalievanie alebo orezávanie, ale iba mierne čistenie, ukladanie veľa času a energie na udržanie skutočné kvety.

4. Bezpečnosť a ochrana životného prostredia: používame vysoko kvalitné ochrany životného prostredia materiálov, aby sa umelé kvety, ktoré sú netoxické a bez chuti, nebudú produkovať žiadne škodlivé alebo nežiaduce účinky na ľudský organizmus, a sú bezpečné a spoľahlivé.

5. Široké využitie: naše phalaenopsis umelé kvety môžu byť použité pre domáce dekorácie, festival výzdoba, obchodné dary, Hotel dekorácie, atď., a môže byť použitý v širokom rozsahu scenáre.

100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitné.

Materiál:látkové

Veľkosť:68 cm

Farba: Ako je znázornené

Použitie: svadobné dekorácie

Balík obsahuje:

1*umelý kvet

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5