Popis

Drahý priateľ, sme len začať dizajn po dostaneme objednávku.Môžete nám poslať logo vo formáte JPG alebo PNG do správy pre nás a miesto, aby priamo a v rámci teda 12-ukážem vám, návrhu na kontrolu a po dostať potvrdenie, sme sa začne výroby a pred odoslaním vám ukážem, skončil položky skontrolovať.Takže sa nemusíte starať o dizajn a kvalitu.Budete spokojní.

Materiály

zamat, textílie, Mircrofiber, zapôsobí

Popis

Pohodlné Pocit logo Vlastné Mikrovlákna na Obálke Šperky Obal Puzdro s logom.

Paleta farieb sú k dispozícii

* Srdečne privítať na prispôsobenie prostredníctvom kresieb a vzoriek.

* Custom-made tašky bude získať viac zákazníkov a zvýšiť konkurencieschopnosť na trhu.Stačí pridať vaše logo, názov firmy alebo slogan a ísť.

* Všetky vaky sú vyrobené na objednávku.Všetky obrázky: Len príklad.Som prispôsobené táto taška pre spoločnosť/osoba s ich LOGOM.

♥ 【Size] vyzýva♥

Vaša vlastná veľkosť tašky je OK,takmer všetky veľkosti je OK.Prosím convo mi s vašej žiadosti.Poplatky sa podľa veľkosti tašky a quanity tašky, ktoré potrebujete.Ak vaša množstvo je hromadne, si môžete vlastný iné farby okrem farby voľby z prepojenie.

♥♥♥【 Ako na objednávku] vyzýva♥♥♥

Prosím, pošlite mi VŠETKY vlastné podrobnosti nižšie cez správu.

1. Puzdro farba

2.Logo alebo text zapôsobiť

Akceptujeme všetky jazykové prispôsobiť, ako sa vám páči.Ak chcete zapôsobiť na logo alebo text v zlatej alebo striebornej fólie, môžeme urobiť rovnako.

Ak vaša množstvo je nad 500pcs, môžete zvoliť iné farby okrem farby možnosť vyššie, môžete zvoliť iné farby ako sa vám páči z nasledovných farbách.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5