Popis

Odkaz na túto stránku je len pre vrecia bez loga.

Prispôsobiť: vitajte prispôsobiť svoje logo a farby je možné meniť podľa vášho želania.Navštívte náš obchod nájdete na vlastné logo.Ak neviete, kde nájsť odkazy, môžete správu priamo na nás a ja vám dám link na objednávku priamo, priateľ.

Materiály

zamat, textílie, Mircrofiber, zapôsobí

Popis

* Srdečne privítať na prispôsobenie prostredníctvom kresieb a vzoriek.

* Custom-made tašky bude získať viac zákazníkov a zvýšiť konkurencieschopnosť na trhu.Stačí pridať vaše logo, názov firmy alebo slogan a ísť.

* Všetky vaky sú vyrobené na objednávku.Všetky obrázky: Len príklad.Som prispôsobené táto taška pre spoločnosť/osoba s ich LOGOM.

♥ 【Size] vyzýva♥

Vaša vlastná veľkosť tašky je OK,takmer všetky veľkosti je OK.Prosím convo mi s vašej žiadosti.Poplatky sa podľa veľkosti tašky a quanity tašky, ktoré potrebujete.Ak vaša množstvo je hromadne, si môžete vlastný iné farby okrem farby voľby z prepojenie.

Akceptujeme všetky jazykové prispôsobiť, ako sa vám páči.Ak chcete zapôsobiť na logo alebo text do zlata alebo striebra alebo ružové zlato fólie, môžeme urobiť rovnako.

Ak vaša množstvo je nad 500pcs, môžete zvoliť iné farby okrem farby možnosť vyššie, môžete zvoliť iné farby ako sa vám páči z nasledovných farbách.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5