Popis

Predstavujeme ideálny praktický doplnok pre tých, ktorí uctievajú knihy - unikátne a zábavné lyžice záložku!Tento hladký proces záložku je nielen funkčné, ale tiež slúži ako krásna dekorácia pre vaše obľúbené číta.

Názov produktu: Záložiek

Veľkosť produktu: (cca.)8*4 cm/3.15*1.57 palcov

Materiál: hliník

Zoznam:

1*zábavné lyžice záložku

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Priaznivé Darček: Vyrobené z odolného materiálu, je v tvare lyžice s vtipnými správa vyrytá na to, čo z nej robí ideálny darček pre bookand milovníkov literatúry, ktorí sa chcú pridať dotyk humor ich milovanej knihy.

2.Ručné Dizajn: premeňte svoje čítanie rutinné s týmto tvorivé lyžice záložku.To je krásne vyrobené z materiálu, v tvare lyžice, a dodáva jedinečný nádych vašej obľúbenej knihy.

3.Bezpečné Materiály: Naše skvele vyrobené lyžice záložku zabezpečuje bezproblémový zážitok z čítania vzhľadom na svoje výnimočné životnosť a hladký proces.Žiadne deformácie alebo stránku škody - ideálny pre kniha milenci.

4.Všeobecne Platné: Výzdobe svojej knihe zbierky s týmito zábavné lyžice záložky, že dvojité ako markerov.Predviesť svoju osobnosť podľa vystavovať alebo ich dať ako darček pridať kúzlo všetkých čitateľov život.

5.Zabezpečené Príloha: Udržať si svoje miesto v knihe s ľahkosťou pomocou tejto zábavnej lyžice záložku, ktorá obsahuje praktické príslušenstvo pre non-slip grip.Netreba z toho robiť vedu o straty na vašu stránku opäť.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5